KakUaFaq.ru

Навіщо людині релігія

Відео: Навіщо релігія, віра людям?

Релігія містить у собі мету порятунку людства, тільки тоді, коли він з`єднається з Богом. Коли Бог створив людину, то він наділив його чистотою і невинністю. При такій свою високу моральність, він був в безпосередньому спілкуванні з Богом. У людини зі своїм Творцем - прабатьком були гармонійні відносини, і тому необхідність в релігії була відсутня. Однак людина порушила випробувальну заповідь і перший завіт, який був встановлений Богом в раю. Такий злочин прабатьків змінило людську природу і його подальше життя. Тому що людина свідомо побажав замість волі Божої встановити свою волю, як найголовнішого життєвого початку. Спроба природного тварі створити свою власну автономію спотворила творчий божественний план, який привів до нехтування, Богом встановленому, порядку. Бути поза Богом для духу людського, є смертю в прямому розумінні цього слова. Якщо людина не має Бога в душі, значить він перебуває поза світлом, поза нетління, поза життям, тому що все це, зосереджено лише в Бозі. І чим більше він віддаляється від Творця свого, тим більше людина виявляється надбанням небожественних сил пітьми, тління і смерті.

Відео: Навіщо людині Бог!?

Навіщо людині релігія

Людина в силу своєї аморальності і зіпсованості не може сам врятуватися. Для того щоб врятувати пошкоджену природу людини і відновити втрачену гармонію його зі своїм прабатьком Творцем, в світ повинен прийти Спаситель. Для цього потрібна була старозавітна релігія, вона і є коренем християнства. Потрібно не поверхово, а духовно осягати сенс цього пророцтва. Пророцтва про Христа - це найголовніший нерв старозавітній релігії. Духовний і моральний світ, як і фізичний має так само непорушні закони, без яких духовне життя просто неможлива. Одним з таких законів, є закон правди, в ньому йдеться про те, щоб будь-який моральне істота отримувало нагороду за заслуги і піддавалися покаранню за свою провину.

Коли прийшов Спаситель на нашу землю, старозавітна релігія своє призначення виконала. Ісус Христос відкрив людям таємниці Царства Небесного і дав Новий Завіт, в ньому йдеться про те, що людина, викуплений від першого гріха, добровільною смертю Ісуса Христа - Спасителя світу, ступив у новий період відносин з Богом. Людині було дано нові сили до досягнення моральної досконалості, необхідного для його порятунку. І ось тому потрібна релігія ось тільки вже новозавітна. І щоб одкровення нашого Господа Бога не тільки зберігати не спотвореним, але і проповідувалося по всьому світу, він створив Церкву. Вона зберігає і дає правильні пояснення Святого Письма, і містить в собі Богом об`явлені істини, а також передає Переказ з покоління в покоління, залишене святими апостолами. Навіщо людині релігія, за тим щоб відчувати свято кожен день, потім щоб врятуватися від духовної смерті, наслідки якої будуть дуже страшні і катастрофічні.

Оксана Панькова спеціально для

Поділитися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
» » Навіщо людині релігія