KakUaFaq.ru

Як навчитися розуміти молитви

Відео: Як навчитися розуміти молитви?

навчитися розуміти молитви

Відео: Як навчитися розуміти молитви

Коли низка неприємностей наздоганяє людини, він виявляється в скрутній ситуації з якої, як часто здається, немає виходу, він звертається до молитви. Вкладаючи в свої слова всю біль і відчай, ми підсвідомо знаходимо потрібні слова, які стають останнім оплотом, що приносить полегшення.

А чи замислювався хто-небудь над тим, що таке молитва? Молитва - це монолог, що йде з самого серця і адресований він Господу. Якщо людина говорить, що він не вміє молитися або не розуміє сенсу молитов, значить або він байдужий до всіх оточуючих, або просто в житті ще не настав момент, коли з`явилася необхідність звернення до Бога. Коли молитва йде з глибини душі, з самого серця, вона зрозуміла своїм смиренням і вмінням на мить відволіктись від навколишньої дійсності.

Відео: Як навчитися розуміти на слух? супер техніка

Мова загальноприйнятих молитов, які церква пропонує своїм парафіянам, незрозумілий, тому що це молитви, які прийшли до нас з глибини століть в незміненому стані. З Святого Письма до нас дійшли різні молитви ранкові та вечірні, для щоденного прочитання і для особливих випадків. А для того, щоб навчитися краще розуміти їх, варто хоч іноді відвідувати храм. Там, де панує особлива атмосфера люди можуть відчувати себе ближче до Бога і розуміння сенсу молитов приходить саме по собі, даруючи відчуття спокою й умиротворення.

Як навчитися розуміти молитви

А для того, щоб повною мірою усвідомити сенс, який несуть різні молитви, потрібно іноді намагатися читати їх текст церковнослов`янською мовою. Прадавня мова, звичайно, сильно змінився, але смиренність допоможе вам зрозуміти справжній сенс молитви. Прочитання молитви без її розуміння, автоматичне проголошення звуків не принесе вашій душі полегшення. Молитва повинна виходити з самого серця, інакше вона втрачає будь-який сенс.

І якщо слова молитви залишаються незрозумілими, не потрібно вимовляти завчені до автоматизму звуки, замініть їх зрозумілими словами, головне, щоб свідомість ваше було націлене на спілкування з Богом.

Поділитися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
» » Як навчитися розуміти молитви